KasseRapportens Hjælpe Forum
KasseRapportens Hjælpe Forum
Forum forside | Brugerprofil | Registrering | Aktive emner | Medlemmer | Søg | Hjælp
 Alle fora
 Brugeraftale
Brugeraftale

Hvis du er enig i reglerne og betingelserne nedenfor trykker du på "Enig" knappen, hvis ikke, vælg "Uenig".

For at kunne bruge disse fora skal brugeren minimum opgive et brugernavn, et fornavn og efternavn, et password og en e-mail adresse. Hverken Webmaster eller medvirkende redaktører på dette forum er ansvarlig for hvad den enkelte bruger opgiver af information. Husk at alle oplysninger som skrives i disse fora bliver offentlig tilgængelige og du bør derfor være forsigtig når du bestemmer dig for at dele nogen form for personlige oplysninger. Hver bruger som finder oplysninger, som strider mod gældende regler, opfordres til at kontakte Webmaster via e-mail. Når du accepterer disse betingelser har vi din tilladelse til at fjerne eller ændre alle oplysninger som er opgivet til disse fora, hvis vi på nogen måde finder at data bryder med vore regler, hvad enten disse regler er nævnt ordret eller er underforstået.

Denne side kan indeholde links til andre internetsider og filer. Vi har ingen kontrol over indholdet, og kan ikke garantere, at det ikke kan virke stødende eller føre til genkendelse af andre. Vi vil ligeledes fjerne links til materiale som vi føler er upassende så snart vi bliver opmærksomme på dette.

Cookies skal være slået til i din browser for at kunne deltage som bruger i disse fora. Disse cookies bliver brugt til at gemme dit brugernavn og password, samt til at gemme oplysninger om valgt udseende og sprog, og åbner dermed for din adgang.

Ved at trykke på "Enig" knappen bekræfter du at du er mindst 13 år gammel. Du er fuldt og helt ansvarlig for oplysninger og filer postet af dig. Du er også enig i at du ikke vil dele kopibeskyttet materiale, som du eller ejerne af disse fora ikke har ophavsret til. Ved at bruge disse fora er du enig i at du ikke vil dele nogen form for information som kan være: vulgær, chikanerende, hadefuld, truende, er en overtrædelse af andres privatliv, af sexuelt orienteret karakter eller i øvrigt bryder med dansk lovgivning.

Hvis du er enig i betingelsene og reglerne i denne aftale og opfylder aftalens krav så fortsæt ved at trykke på "Enig" knappen herunder. I modsat fald vælger du "Uenig".Hvis du har spørgsmål angående aftalen, eller brugen af disse fora, så kontakt Webmaster her: support@kasserapporten.dk


KasseRapportens Hjælpe Forum © KasseRapporten Til toppen af siden
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06